Nieuw gebruikersinterface voor battlefield games.

Battlefield heeft een nieuwe manier om battlefield te spelen aangekondigd, hierbij gaat het om een nieuwe gebruikers interface die waarschijnlijk battlelog gaat vervangen.

Battlefield laat op hun website weten dat het nieuwe gebruikers interface is gemaakt om de Battlefield-ervaring te verbeteren, terwijl ze dit eigenlijk voor de nieuwe Battlefield game “Battlefield 1” aan het maken zijn gaan ze de nieuwe functies ook naar Battlefield 4 en Battlefield Hardline brengen.

Via het nieuwe gebruikers interface kan je gemakkelijk voordat de game begint een squad maken met je vrienden zodat je als squad de game kan joinen en leaven, een functie die al langer beschikbaar is op de console versie.

Tevens zal er ook een functie toegevoegd worden zoals Quick Match alleen word er dan automatisch gezocht naar wat jij leuk vindt, verder zal het ook makkelijker worden om tussen je favourite battlefield games te switchen.

Het was eerst nog niet helemaal duidelijk maar een DICE engineer Julian Manolov heeft later bekend gemaakt op twitter dat er geen web browser meer nodig is, waarschijnlijk gaat het om een launcher die je op je systeem zelf moet openen.

Deze nieuwe UI update word op dit moment door een kleine doelgroep getest, en zou je waarschijnlijk tot 21 oktober moeten wachten voor de release van Battlefield 1.

Written by: Leon Starmans

No comments yet.

Leave Your Reply

HEADSTARTGaming

Aenean sodales eros ac scelerisque sagittis. Aliquam porta consectetur blandit. Nulla sed augue nisl. Vivamus pulvinar ullamc orper malesuada.

Suspendisse ornare velit eget dolor fringilla, et imperdiet ipsum convallis. Integer faucibus, felis nec lobortis hendrerit, augue mi mattis massa, vitae lobortis neque nunc ut eros. Donec massa lectus

Tweets