Titanfall 2, Trailers en Beta

Je kunt de officiële trailer hieronder dan ook al bekijken. Veel details geeft de trailer niet vrij, behalve dat er zes nieuwe titans zijn met elk zo haar eigen unieke combat kwaliteiten. Verder zal er een beta test zijn van de multiplayer in de game, voor deze beta kan je je hier opgeven

De volledige singleplayer van Titanfall 2 is speelbaar zonder internetverbinding, always-connected is dus gelukkig niet aan de orde met deze EA game. De trailer zit vol met gameplay beelden en alhoewel deze vermoedelijk opgenomen zijn op de PC, ziet het er spectaculair uit.

De game belooft een hoop actie in onze huiskamers te gaan brengen en hiermee heeft EA voor beide kampen een prima game gepland voor dit najaar. Gamers die op zoek zijn naar nostalgie in shooters kunnen kiezen voor Battlefield 1, maar heb je toch liever een futuristische setting met robots, explosies en sci-fi omgevingen; dan is er Titanfall 2.
Titanfall 2 ligt vanaf 28 oktober in de winkels voor PS4, Xbox One en PC.

Written by: Leon Starmans

No comments yet.

Leave Your Reply

HEADSTARTGaming

Aenean sodales eros ac scelerisque sagittis. Aliquam porta consectetur blandit. Nulla sed augue nisl. Vivamus pulvinar ullamc orper malesuada.

Suspendisse ornare velit eget dolor fringilla, et imperdiet ipsum convallis. Integer faucibus, felis nec lobortis hendrerit, augue mi mattis massa, vitae lobortis neque nunc ut eros. Donec massa lectus

Tweets