Foto’s tonen Nascar-uitbreiding voor Forza Motorsport 6

Op Reddit zijn foto’s geplaatst van een kaart die aangeschaft kan worden om een Nascar-uitbreiding toe te voegen aan Forza Motorsport 6 voor de Xbox One. Microsoft heeft de uitbreiding zelf nog niet aangekondigd.

De foto’s op Reddit verklappen dat de Nascar Expansion 15,99 Britse pond gaat kosten. Waarschijnlijk wordt dat in de Benelux 19,99 euro. Uit de achterkant van de kaart is op te maken dat de Nascar-uitbreiding een World Tour Career Mode bevat. Hierin moeten spelers het met een Nascar-auto opnemen tegen auto’s van diverse motorsport klassen.

 

Verder is te lezen dat de dlc 24 Nascar-auto’s van het 2016-seizoen en voegt de uitbreiding een nieuwe locatie toe: de Homestead-Miami Speedway. Microsoft en ontwikkelaar Turn 10 hebben zelf nog niets bekend gemaakt over de Nascar Expansion. Wanneer deze verschijnt, is nog niet bekend.

 

Als je niet kan wachten dit is de laatste autopack voor Forza,

Written by: Leon Starmans

No comments yet.

Leave Your Reply

HEADSTARTGaming

Aenean sodales eros ac scelerisque sagittis. Aliquam porta consectetur blandit. Nulla sed augue nisl. Vivamus pulvinar ullamc orper malesuada.

Suspendisse ornare velit eget dolor fringilla, et imperdiet ipsum convallis. Integer faucibus, felis nec lobortis hendrerit, augue mi mattis massa, vitae lobortis neque nunc ut eros. Donec massa lectus

Tweets