Battlefield ontwikkelaar bekritiseerd CoD: Infinite Warfare

DICE, de ontwikkelaar achter Battlefield, heeft de nieuwe Call of Duty: Infinite Warfare trailer belachelijk gemaakt op Twitter. DICE Video & Media Editor Roland Smedberg liet zich negatief uit over de trailer en tweette dat de trailer ge-edit lijkt door een student en de graphics uit 2010 lijken te komen. Roland Smedberg reageerde vervolgens ook nog dat de belichting erg saai is en dat men slecht gebruik maakt van DOF (Depth-of-Field).

Roland is ook degene die achter de montage zit van de trailer die je aanstaande vrijdag gaat zien, samen met Randy Evans, deze trailer toont vrijdag nieuwe Battlefield. Hij vertelde aan zijn volgers om vrijdag terug te komen, want dan zal het internet smelten. Randy was het overigens met hem eens en meldde ook op Twitter dat CoD: IW eruit ziet als een game van 10 jaar geleden.

Vervolgens sprong DICE Engineer Julian Manolov ook nog even op het lopend vuurtje en meldde dat de trailer vol zat met CG en hij vroeg zich af of iemand ook daadwerkelijke gameplay heeft.

Roland-02-555x282

Roland-03-555x248

Roland-01-555x233

Randy-01-555x249

813474adc96a8dcdc4d0f9d041e1b7bd-555x249

 

Denken jullie ook dat Dice met een betere Battlefield komt dan de nieuwe Call of Duty?

Written by: Leon Starmans

No comments yet.

Leave Your Reply

HEADSTARTGaming

Aenean sodales eros ac scelerisque sagittis. Aliquam porta consectetur blandit. Nulla sed augue nisl. Vivamus pulvinar ullamc orper malesuada.

Suspendisse ornare velit eget dolor fringilla, et imperdiet ipsum convallis. Integer faucibus, felis nec lobortis hendrerit, augue mi mattis massa, vitae lobortis neque nunc ut eros. Donec massa lectus

Tweets